Jeg blev færdig uddannet fysiurgisk massør og muskelterapeut i 2003. Samme år åbnede jeg klinikken Bodywell i Præstø.

I 2005 flyttede jeg til Sverige og åbnede en Bodywell klinik. Jeg fandt hurtigt ud af at Sveriges fysioterapeuter havde travlt og derfor henviste de til mig omkring massage og genoptræning. Hvad ved jeg om genoptræning – ja allerede i 1983 var jeg på idrætshøjskole og tog en lederuddannelse og i 1996 tog jeg Fitnessinstruktør uddannelsen på Frederiksberg. Så jeg fik muligheden for at lave små hold med genoptræning – vi kaldte det ”rolig motion”, sjov motion på dansk. I 2008 blev jeg uddannet inden for Hotstone (varme sten), som jeg i dag bruger i stort set alle behandlinger som supplement til fysiurgisk massage.

I 2015 flyttede jeg tilbage til Danmark og pludselig skulle alle være RAB godkendte og registrerede, hvis man var en seriøs massør. Jeg henvendte mig til Tengbjerg Massørskole og fik hjælp til at efteruddanne mig. Så i 2016 blev jeg så RAB-registreret af Branche forening for Fysiurgisk massage (BFM). I 2016 deltog jeg i DM i massage og vandt bronze. I 2017 deltog jeg i DM i stolemassage og vandt guld. I 2017 blev jeg færdig som Massageterapeut – Master Class. I 2019 blev jeg færdig som zoneterapeut og blev RAB-registreret hos Brancheforeningen for Zoneterapi (Tkz) samme år.

I dag arbejder jeg med fysiurgisk massage og zoneterapi hos Smerte- og Idrætsklinikken i Solrød.

 

Fra september 2021 videreuddanner jeg mig til akupunktør, idet jeg synes jeg mangler den sidste prik over i'et til at hjælpe de sidste patienter/klienter.